Dosarul judecat de „doamna cu pantofi albaștri”

Dosarul judecat de „doamna cu pantofi albaştri” | Cadoul băieţelului de 8 ani pentru mama lui

www.digi24.ro

avocatul poporului ciocanel facebook

Sentința pronunțată de „doamna cu pantofi albaştri” este legală și temeinică, scrie avocatul Mădălina Scutelnicu. După 6 luni de judecată în apel, Tribunalul Alba a decis, astăzi, că hotărârea este corectă, păstrând-o integral, precizează ea.

madalina scutelnicu

Mădălina Scutelnicu, avocatul care a reprezentat-o în instanţă pe mama unui băieţel de 8 ani, a relatat anul trecut modul impresionant în care „judecătoarea cu pantofi albaştri” a analizat cazul. Cazul, un conflict între părinţi, era unul sensibil, iar magistratul a găsit calea potrivită pentru a afla ce îşi doreşte minorul.

Într-o postare pe facebook, avocatul Mădălina Scutelnicu îşi exprimă bucuria pentru soluţia dată pentru finalizarea acestui caz şi ataşează o fotografie, „cadoul improvizat, pe loc, de către R., și dăruit mamei sale în iulie anul trecut: un bilețel pe care și-a scris numele și două dintre bomboanele primite de la judecător, atunci când a fost audiat”.

„Pentru un asemenea dar de la copilul tău, chiar lupți până la ultima suflare”, încheie avocata postarea.

Potrivit hotărârii definitive, mama minorului poate să aibă legături personale cu el, lucru interzis de către tatăl acestuia până la momentul primei decizii în acest proces.

”Admite acţiunea civilă formulată de reclamanta N. I.R, cu domiciliul procesual ales la Cabinet de avocat Scutelnicu Mădălina, în contradictoriu cu pârâtul M. B. C., şi în consecinţă: Obligă pârâtul să permită reclamantei să aibă legături personale cu minorul, în prima şi a treia săptămână din fiecare lună, de vineri de la ora 16:00 până duminică la ora 11:00, în vacanţa de vară între 20 iunie şi 01 august, de sărbătorile de Paşte în anii impari şi de Crăciun în anii pari, în data de 22 martie între orele 15:00 – 19:00 în anii impari, prin luarea minorului la domiciliul reclamantei şi aducerea acestuia la domiciliul pârâtului, la expirarea perioadei stabilite. Obligă pârâtul să permită reclamantei să aibă legături personale cu minorul prin convorbiri telefonice şi corespondenţă prin intermediul mijloacelor de comunicare pe internet, în fiecare săptămână”, este hotărârea Judecătoriei Blaj, rămasă definitivă în 23 februarie 2017, la Tribunalul Alba, relatează Adevărul.ro.

Mădălina Scutelnicu a relatat modul în care judecătorul Camelia Folea de la Judecătoria Blaj a analizat cazul.

http://https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dosarul-judecat-de-doamna-cu-pantofi-albastri-cadoul-baietelului-de-8-ani-pentru-mama-lui-676431

Lasă un răspuns