Avocata Madalina Scutelnicu, cea care a scris povestea judecatoarei cu pantofi albastri, a castigat cateva procese celebre

www.stirilekanald.ro, C.L., sâmbătă 09 iulie 2016 , 21:47

Avocata din Sibiu a carei povestire cu “doamna cu pantofi albastri” a devenit virala pe internet nu este doar o buna scriitoare. De-a lungul vremii, Madalina Scutelnicu a castigat cateva procese celebre.

Unul dintre procesele despre care s-a scris mult este cel in care fostul ministru al Economiei, Ion Ariton ii daduse in judecata pe jurnalistii unei publicatii sibiene.  Se intampla in urma cu mai multi ani, iar avocata a reusit sa castige procesul in favoarea jurnalistilor pe care i-a aparat.

Un alt proces despre care s-a scris si care a fost castigat de Madalina Scutelnicu este cel in care au fost implicati mai multi polististi din Sibiu. Avocata i-a aparat pe cei zece subofiteri ai Politiei Rutiere din Sibiu care intrasera in conflict direct cu sefii IPJ Sibiu, dupa ce au avut curajul sa afirme public faptul ca li se impune un plan de amenzi in trafic.

Inainte de a fi avocat, Madalina Scutelnicu a fost om de radio, jurnalist de investigatii si corespondent pentru doua publicatii centrale. Asa se explica si talentul sau scriitoricesc. Avocata a postat, la inceputul saptamanii, pe pagina sa de socializare, o poveste din sala de judecata, unde o judecatoare a stat trei ore cu un copil pentru a lua decizia corecta. Povestea, intitulata “doamna cu pantofi albastri” a devenit virala pe internet.

https://www.stirilekanald.ro/avocata-madalina-scutelnicu-cea-care-a-scris-povestea-judecatoarei-cu-pantofi-albastri-a-castigat-cateva-procese-celebre-16562366

Lasă un răspuns